Kuka olen?

Olen 37 -vuotias turkulainen filosofian maisteri, luonnontieteiden kandidaatti ja biotekniikan insinööri. Olen alunperin valmistunut Terveyeden biotieteiden koulutusohjelmasta ja työskennellyt Turun yliopistossa eri tutkimusprojekteissa. Jouduin kuitenkin vaihtamaan alaa huonon työllisyystilanteen vuoksi.  Päätinkin toteuttaa vanhan haaveeni ja valmistun nyt keväällä matemaattisten aineiden opettajaksi.

Olen kotoisin Raisiosta, mutta asunut Turussa jo yli kymmenen vuotta.

Harrastan mm. valokuvausta, historiaa ja kuntoilua. Lisäksi pelaan shakkia, luen kirjoja ja katson paljon elokuvia. Erityisesti pidän poliittisista ja psykologisista jännäreistä.

Minulle tärkeitä asioita ovat mm. yhdenvertaisuus, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus, ihmisoikeudet sekä ympäristökysymykset. Olen kansalaisena aktiivisesti ajanut Suomeen avoimempaa päätöksentekoa ja vaatinut mm. vaalirahoituksen läpinäkyvyyttä. Vuonna 2009 pyysin oikeuskansleria selvittämään silloisen pääministerin Matti Vanhasen RAY-tukien jakoon liittyviä epäselvyyksiä. Aiheeseen liittyvän YLE:n aamu-tv:n haastattelun löydät täältä.

Olen ollut ehdolla vuoden 2008 kunnallisvaaleissa, vuoden 2011 eduskuntavaaleissa ja vuoden 2012 kunnallisvaaleissa.

Toimin varsinaisena jäsenenä Turun sosiaali- ja terveyslautakunnassa sekä sen yksilöjaoston varapuheenjohtajana.