Kiitos kaikille äänestäjille

Kiitos kaikille äänestäjille. 211 ääntä on mainio tulos ja pääsin sillä Vihreiden toiseksi varavaltuutetuksi. Varavaltuutettuna kuulun nyt myös Vihreiden valtuustoryhmään.

Sain Vihreiden miesehdokkaista kolmanneksi eniten ääniä. Viime kuntavaaleihin verrattuna äänisaalis nousi roimasti (+121 ääntä).

Nyt odotetaan lautakuntapaikkojen jakautumista. Odotan innolla tulevaa vaalikautta!

T:Heikki

2 responses to “Kiitos kaikille äänestäjille

 1. Hyvä äänisaalis! Kiitos kun asetuit ehdolle. Toivottavasti vihreät pystyy vastustamaan toriparkkia asiassa samanmielisten puolueiden kanssa. Ei muuta kuin hauskaa varavaltuutetun eloa!

  • Hei Laura

   Kiitos paljon. Oli ilo olla ehdolla. Olen itse oikein tyytyväinen. Sain mm. kolmanneksi eniten ääniä Vihreiden miesehdokkaista ja äänestyspäivän loppukiri oli mahtava. Nyt odotan innolla tulevaa lautakuntatyöskentelyä ja koska olen 2. varavaltuutettu, tulen tarvittaessa myös osallistumaan valtuustonkin kokouksiin. Ja varavaltuutettuna olen nyt osa Vihreiden valtuustoryhmää.

   Tarkoituksena on, että jos uusista valtuutetuista löytyy enemmistö toriparkin vastustajia, asia tuodaan uuteen käsittelyyn. Muussa tapauksessa odotetaan jälleen kerran oikeuden ratkaisua ja jos kaava kaatuu siellä, en usko, että uusi valtuusto ottaisi kaavaa enää uuteen käsittelyyn, joten toriparkki kaatuisi viimeistään silloin.

   Oikein hyvää syksyn jatkoa.

   t. Heikki

Leave a Reply